De voorbereiding

Een rondreis door Amerika. Lang bleef het een droom… tot nu. We hebben maanden voorbereid, dagen op internet gekeken, uren gefantaseerd en lijstjes gemaakt. Veel lijstjes gemaakt. Wat willen we zien, wat willen we bezoeken, hoe en waar gaan we heen. Eenmaal we beslist hadden dat we het allemaal zelf zouden regelen, kon het plannen beginnen.
We hadden 24 dagen vol gepropt met bezoeken, cultuur, rondrijden, wandelen en dan helemaal opnieuw beginnen.

Welcome to The United States of America

Dat was het eerste wat we zagen toen we aankwamen in Amerika. De vlucht op zich was heel goed meegevallen – kort genoeg om het net niet beu te worden.

Eenmaal aangekomen, willen we graag zo snel mogelijk naar ons hotel. Met behulp van een taxichauffeur die heel behulpzaam is, maar met moeite Engels spreekt, worden we naar ons hotel gebracht. Iedereen -behalve de zoon- had een dutje gedaan in het vliegtuig. Iedereen kijkt zijn ogen uit als we tussen de wolkenkrabbers rijden. En wat doet de zoon? Een dutje.