Voor ikzelf iets aankoop, doorzoek ik altijd het internet af naar reviews van anderen over dat specifieke product om te zien of ik wel een verstandige aankoop doe. Mijn vraag is steeds: is het zijn prijs waard?  
Heel af en toe heb ik de mogelijkheid producten uit te testen voor bedrijven. En dat vind ik super. Niet alleen omdat ik erg nieuwsgierig van aard ben, maar ook omdat ik het super vind om nieuwe technologische snufjes uit te proberen én daarbij horende kritische mening te formuleren.

Via www.Ditverzinjeniet.be kreeg ik de mogelijkheid: de Fizz Waterproof Duck Speaker uit te testen. 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Fizz Waterproof Duck speaker – de test overleefd?

Wat?

  Waterproof Bluetooth BadeendDe Fizz Waterproof Duck (verder: Ducky genaamd) is een uit de kluiten gewassen waterproof badeend die je favoriete muziek in bad afspeelt door middel van Bluetooth. De ideale manier om je niet-waterresistente smartphone toch watervrij te houden. Ducky is eigenlijk een BADeend dus moet hij in bad. Met het prachtige weer op deze testdag en weinig zin in een bad, namen we Ducky mee voor een échte test. Zwembadstyle. En hij overleefde met glans. 

De Specificaties

Inhoud van de doos:

 • Engelstalig handleiding
 • Gele eend (ongeveer 12 op 10 cm)
 • USB kabel om de eend via een PC of USB poort op te laden

Handleiding:

 • Het opladen gaat via een (meegeleverde) USB kabel – de andere kant gaat in de achterkant van de eend
 • HeWaterproof Bluetooth Badeendt opladen is volledig als het rode lichtje niet meer brandt
 • Druk enkele seconden op de ‘Power’ knop om de eend aan te leggen
 • Leg de bluetooth van je smartphone aan en verbindt hem met ‘Bluetooth Duck’
 • Eenmaal je de muziek op je GSM afspeelt, wordt die automatisch doorgeschakeld naar de eend
 • Het volume kan je regelen op je eend (of op je GSM) door lang op de VOL + of – te drukken
 • Je kan ook -via de eend- het volgende of voorgaande nummer selecteren of pauzeren
 • Je kan zowel je plaatselijke muzieklijst of een Spotify lijstje afspelen 

Kwaliteit

De geluidskwaliteit is beter dan verwacht. Je hoort uiteraard geen zware bastonen, maar het is zeker voldoende voor als je een zen-muziekje wilt in je badkuip.

Waterproof Bluetooth BadeendVooral voor in de badkamer is het volume voldoende. Gezien onze test in open lucht  (zwembad in de tuin) doorging, waren we zelfs hier aangenaam verrast door het volume. Als er 5 rennende en gillende kinderen rond jou lopen, kan het volume misschien ontoereikend zijn, maar de vraag is of je naast die gillende kinderen überhaupt muziek wil.
De bluetooth zou een reikwijdte van 10 meter beslaan. De test leert ons dat dit eerder een 7 tal meter is. Vanaf dan merk je ‘geruis’ en wordt de muziek niet altijd meer netjes overgedragen. Maar weinig badkamers zijn groter dan 10 meter, denk ik… Dus geen zorgen: de reikwijdte van Ducky voldoet in de modale badkamer.

De gemiddelde levensduur van de batterij is 6 uur vooraleer je hem terug moet opladen. Dit is zeker voldoende tenzij je een vis bent. Het is ook aangewezen hem regelmatig op te laden zelfs als je hem niet gebruikt. Dit om de batterij ‘gaande’ te houden.

Is het zijn prijs waard?

Deze badeend kan je bestellen bij: www.Ditverzinjeniet.be voor 39,90 euro. Voor die prijs krijg je hem de dag erop thuisgeleverd én heb je 90 dagen retourrecht. Retourneren zal ik niet doen. Want ik vind hem heel erg leuk. Zowel voor in de badkamer of in het zwembad.