Vandaag is het S C H I T T E R E N D weer. Zon non-stop. Genieten geblazen en testen tussen het zonnebaden door. Vandaag werd voor jou getest: LOOOQS Powerbank op zonne-energie 2200 mAh. Het zonlicht verleende alleszins zijn volledige medewerking.

LOOOQS Powerbank op zonne-energie 2200 mAh – de test

Wat?

Dit toestel is een handvol energie dat je zowel kan opladen via de zon als via een USB aansluiting (meegeleverd). Ideaal voor een zomer test dus.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De Specificaties

Voor jou getest

Inhoud van de doos:

  • 2200 mah power-bank
  • USB (type B) aansluiting
  • 8 talige handleiding

Handleiding:

  • het opladen kan je doen via de USB lader (aangesloten aan je PC of netstroom) of zonne energievoor jou getest
  • hou er rekening mee dat als je hem volledig via de zon wil laten opladen dit ongeveer 40 uur in beslag neemt
  • het opladen via een USB lader duurt ongeveer 4 uur
  • eenmaal opgeladen kan je hem via dezelfde USB lader aansluiten op je smartphone of dergelijke toestellen
  • het toestel heeft één klein zwart knopje waarbij je het batterij vermogen kan testen
  • je kan dit kleinnood ook als zaklamp gebruiken door een knopje te verschuiven

Kwaliteit:

Je moet geen genie zijn om met dit toestelletje te kunnen werken. Het wijst volledig zichzelf uit. Qua gebruiksgemak een 10 dus. Het opladen via de zon gebeurt vlot en je hoeft er ook niets voor te doen. Je sluit je smartphone aan vanuit je luie zonnestoel zonder je maar één stap hoeft te zetten. Qua luiheidscore ook een 10. De echtgenoot (wiens technische kennis verder reikt dan de mijne) is ervan overtuigd dat je dit perfect kan gebruiken op een camping om je smartphone op te laden zonder ooit maar één keer elektriciteit nodig te hebben. Ik moet beamen. Qua autonomie: een 10. Score!

Maar: als het toestel niet helemaal opgeladen is en je verbindt je smartphone eraan, gaat dit niet zo heel lang mee vooraleer hij aangeeft volledig opgebruikt te zijn. Dat betekent dat de energie dat je smartphone nodig heeft groter is dan de energie dat het toestel uit de zon haalt. Daarom deze conclusie. voor jou getest

Conclusie:

Als powerbank fungeert dit toestel heel erg goed. Geen klachten. Als zuiver-en-alleen zonne-oplader die je smartphone oplaadt, moet je toch uitkijken naar iets anders.

Je kan dit artikel kopen of cadeau doen via www.Ditverzinjeniet.be voor 24,95 euro.