Als wereldbefaamde influencer word ik zo heel af en toe benaderd door een bedrijf dat graag wil samenwerken. Zelden zeg ik daar nee tegen. Ikzelf ben namelijk gek op online reviews en hou me vaak bezig met reviews lezen vooraleer ik tot aankoop wil overgaan. Dus lijkt het me even fair een eerlijke, objectieve blog te schrijven voor iets wat ik zelf zou aankopen. Bij deze:

Een erg fotogenieke vriendin van mij liet onlangs foto’s maken voor een zwangerschapsaankondiging. Ik was helemaal weg van haar foto’s en wou heel graag ’t zelfde doen exclusief de zwangerschapsaankondiging. Er waren toch wel enkele verschillen te bespeuren op vlak van fotogeniekheid alsook in het soort volk dat op de foto’s stond. Haar dochter die zowaar eigenaar is van het woord ‘koddig’ vindt alles gewoon prima: op de foto of niet. Mijn 2 tienerkinderen hebben daar een heel andere en vooral erg uitgesproken mening over. Spoiler alert: de tieners waren verrassend enthousiast over het resultaat van de foto’s. De fotografe kan je trouwens hier boeken: https://www.shanaseysphotography.be/. Het is een schatje! Een aanrader!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Het was dus het uitgelezen moment om iets met de getrokken foto’s te doen. www.drukwerknodig.nl was deze keer de geknipte partner. Naast een erg uitgebreide website, hebben ze een super ruim aanbod aan producten. Als je denkt aan drukwerknodig.nl, zou je enkel denken aan drukwerk maar ze hebben tal van producten: van boeken, roll-up banners tot outdoor presentatie materiaal, van horeca benodigdheden naar posters. Maar uiteraard alles daar tussen in ook. Zelf zie ik niet meteen een vlag buiten hangen dus viel mijn oog op een foto op hout.

Je gaat naar: https://www.drukwerknodig.nl/fotoproducten/foto-op-hout/, en kies onderaan het gewenste formaat. Je kan gaan voor een staand of liggend model.

Daarna kies je het soort hout dat je wenst. Door op het ‘i’ (informatie) te klikken, zie je telkens wat ze met dit soort hout bedoelen. Je klikt daarna op ‘volgende’.

Je kan hier 2 opties kiezen: pdf laten controleren ( kost je €20 extra) of de PDF is drukklaar. Dat betekent dat jij een PDF maakt van jouw gewenste foto. Je kan hierbij gewoon een foto omzetten in PDF. Of een collega maken via canva.com (helemaal gek van dit programma trouwens) en omzetten in PDF.

Je kiest hoeveel oplages je wenst (spoedlevering kan trouwens ook) en dan klik je opnieuw op ‘volgende’.

Je kiest je bestand via ‘bestand uploaden’ en klikt op ‘bestellen’. Je kijkt dan in je winkelmandje of je artikel er netjes inzit en je bestelt + betaalt.

Ik heb mijn artikel heel snel thuis geleverd gekregen en was zeer netjes verpakt. Het enige wat me ietwat verbaasde was het ontbreken van zaken om het houten kader op te hangen.

Het resultaat van de foto’s mag er best wezen. Ik ben van alles zeer tevreden. Waar je wel moet opletten (en dat heb ik pas achteraf bij stil gestaan) is de ‘split’ van de 3 panelen. Zo loopt er één door het hoofd van de echtgenoot. Ik heb van zijn kant echter nog geen klachten gehoord dus ik laat de split maar stil lopen.

We hebben dan zelf een bevestigingssysteem aan de blokjes bevestigd en het probleem was opgelost.

Heb je dus nog wat foto’s digitaal rondslingeren? één adres: https://www.drukwerknodig.nl/.